Actualitat

El Festival Dies de Dansa compleix 20 anys

28/06/2011

De l’1 al 6 de juliol es durà a terme la XX Edició del Festival de Dansa Contemporània Dies de Dansa, en el marc del Festival GREC. Amb motiu de la celebració del seu 20è aniversari, el Festival dedica una part de la programació a fer una retrospectiva especial amb algunes de les millors companyies que han passat per la mostra en els últims 19 anys. Durant 6 dies, edificis, carrers i places cobraran vida en aquesta trobada entre la dansa, les persones i l’espai urbà, que aquest estiu portarà a les ciutats de Barcelona, Sabadell i Sitges més de 35 espectacles, de 30 companyies i 15 països diferents.

En aquesta edició s’incorpora al Festival una novetat que apropa les noves tecnologies a la combinació de dansa amb espais urbans, es tracta del projecte DCODE, en col·laboració amb CQD – Ciudades que Danzan, que ofereix noves maneres d’explorar la ciutat: un recorregut virtual dels 20 anys del festival en format videodansa. A través de codis QR (quick response), amb un smartphone es podran veure in situ les breus video-danses gravades a cada espai. Els vídeos també estan disponibles al web www.dcode.cqd.info.
 
La programació també comptarà amb accions i tallers de dansa sobre temàtiques quotidíanes i urbanes, a més a més dels tallers de dansa en família.
 
Podeu consultar la programació completa a: www.marato.com/dddprogramacio.html

Dates:
de l’1 al 6 de juliol de 2011

Espais:
Barcelona (CCCB, CaixaFòrum, MACBA, Espai Cultural Caja Madrid, Museu Picasso i Casa de la Caritat), Sabadell i Sitges (consultar programació).