Actualitat

El Festival Deltebre Dansa celebra la seva 15a edició del 8 al 21 de juliol

12/06/2019

Entre el 8 i el 21 de juliol el municipi de Deltebre es convertirà en l’epicentre de les arts del moviment amb la celebració de la 15a edició del Festival Deltebre Dansa. Durant dues setmanes la cita oferirà 48 espectacles de dansa i circ contemporani d’arreu del món a diferents espais.

En aquesta edició es podran veure propostes de dansa i circ d’avantguarda molt diferents tant a escala nacional com internacional, com la bailaora i coreògrafa Rocío Molina o la parella grega-moçambiquesa de dansa Linda Kapetanea i Edivaldo Ernesto.

A més dels espectacles, el festival reunirà també més de 150 professionals de la dansa i circ contemporani provinents de més d’una quarentena de països, que cada any es desplacen fins a la capital del Delta de l’Ebre per rebre classes. En aquesta ocasió el festival compta amb 26 professors entre els quals destaquen el belga Tomislav English o el veneçolà David Zambrano.

Sota la direcció artística de Roberto Olivan, el festival -que va començar amb només 12 assistents i 5 professors- s’ha consolidat, oferint la possibilitat de generar un intercanvi cultural i integració entre el paisatge, el moviment i les persones.