Actualitat

El Festival Choreoscope converteix Barcelona en la capital del cinema de dansa del Mediterrani

08/11/2016

Del 8 al 13 de novembre Choreoscope, Festival internacional de Cine de Dansa de Barcelona tornarà a unir cinema, dansa i moviment, enguany a la Filmoteca de Catalunya amb quatre dies de projeccions (9-12  novembre), i amb activitats paral·leles (exposicions, conferències, debats) que es duran a terme a l’Arts Santa Mònica.

A banda de les pel·lícules de la secció oficial, cal destacar que s’estrenarà per primera vegada a Espanya el llargmetratge de dansa del director espanyol Chema de la Peña, Amarás sobre todas las cosas; la projecció i el premi especial al curtmetratge guanyador de la Palma d’Or al millor curtmetratge a Cannes, Timecode, de Juanjo Giménez; la col•laboració amb el festival Dance On Camera de Nova York, que visitarà Chorescope amb una de les seves millors pel•lícules, Labyrinth Within. A més d’altres col•laboracions especials amb el festival xec Tanecnifilmy, el festival Loikka de Helsinki o el Mecal de Barcelona.

També hi destaca l’entrega del Premi Honorífic al director, ballarí i coreògraf Lloyd Newson, creador de DV8 Physical Theatre, juntament amb el visionat del seu film The Cost of Living.

D’altra banda, Choreoscope torna a repetir, en col•laboració amb el Mercat de les Flors, La Caldera i l’Acadèmia del Cinema Català, la secció dedicada als Joves Talents del cine i la dansa de Catalunya que mostra el treball en grup entre estudiants d’audiovisuals i estudiants de dansa de qualsevol centre de Catalunya.

Més informació:
Programació General: http://www.choreoscope.com/programa-2016
Programació Selecció Oficial: http://www.choreoscope.com/seleccion-oficial-2016
Programació Joves Talents: http://www.choreoscope.com/jovenes-talentos-2016
Fotogrames dels films: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/0BxhxCheH-r3TR0dxMzJUUGdrLU0
http://vimeo.com/186225828