Actualitat

El documental “Dancing Dreams (Aprenent amb Pina Bausch)” arriba als Cinemes Girona

26/07/2011

Els Cinemes Girona de Barcelona tornen a apostar per la dansa acollint l’estrena al nostre país del documental Dancing Dreams (Aprenent amb Pina Bausch).

L’any 2008, sota l’atenta mirada de la càmera d’Anne Linsel i Rainer Hoffmann, quaranta joves -dels quals gran part no havia ballat mai- assagen a la companyia de Pina Bausch una moderna versió de l’espectacle Kontakthof – que es va poder veure la temporada passada al Mercat de les Flors-. Els pensaments dels joves sobre la feina, la família, la seva personalitat o els primers amors van madurant al mateix ritme que els assajos, configurant un retrat actual de la joventut alemanya.

La presència discreta i afectuosa de Pina Bausch il·lumina algunes seqüències de ,la pel·lícula que té valor testimonial i inclou la darrera entrevista amb aquesta prestigiosa ballarina i coreògrafa.

Dancing Dreams es podrà veure del 2 al 30 de setembre, i els socis de l’APdC podran comprar entrades a un preu especial: 5,5€. Només cal que presenteu el carnet de l’APdC a les taquilles dels Cinemes Girona  (c/Girona 175 Barcelona). Les entrades estaran disponibles a partir del 29 de juliol. La primera setmana els passis seran a les següents hores: 17.00h, 18.45h, 20.30h i 22.15h. Trobareu tots els horaris al web del cinema.

Els dies 3, 4, 10, 11, 17 i 18 de setembre, Ada Gonzalez i Oriol Figuerola -dos joves ballarins del Centre de Dansa de Catalunya– oferiran una breu representació de dansa:Tracing Astor amb música d’ Astor Piazzola, i coreografia de Roser Muñoz. Serà abans dels passis de les 18.45h.
Llegir més sobre le documental

http://www.youtube.com/watch?v=3s1tfzsQs3M