Actualitat

El documental alemany “El llegat de Pina Bausch” es podrà veure gratuïtament a Arte TV fins a l’1 d’agost

09/07/2019
El documental alemany El llegat de Pina Bausch, que segueix el procés de treball de la companyia Tanztheater Wuppertal, que va fundar i dirigir l’artista i que actualment els seus deixebles han tirat endavant, es podrà veure gratuïtament fins l’1 d’agost al canal digital europeu ARTE
La cadena de televisió online ARTE, creada en 1991 por França i Alemanya, és actualment un referent de contingut digital a Europa, on no només s’hi emeten continguts dels dos països fundadors, sinó també de 10 cadenes públiques, entre les quals destaquen la RTBF (Bèlgica), la RTÉ (Irlanda) i la RAI Com (Itàlia).

El contingut de la cadena és d’índole cultural: prop del 54% de la programació són documentals; el 26% pel·lícules cinematogràfiques i de ficció; el 15%, programes informatius; i el 5%, música i espectacles en viu.

A més de transmetre tots els seus programes en francès i en alemany, ARTE ofereix 400 hores a l’any de magazins, documentals i espectacles en viu amb subtítols en espanyol, en anglès, en polonès i en italià. Així, el 70% dels europeus pot veure ARTE en la seva llengua materna.