Actualitat

El DID23 en imatges

11/05/2023

El Dia Internacional de la Dansa va tornar a convertir-se els dies 28 i 29 dabril en un escenari obert a la ciutadania. Sortim als carrers de Barcelona per celebrar la festa de la dansa. Tres coreògrafes seleccionades per convocatòria oberta van treballar amb les entitats de dansa de tres districtes de la ciutat per proposar tres accions de visibilització simultànies:

Fátima Campos amb les usuàries de diverses entitats del districte de Ciutat Vella per coordinar una acció ballada amb música en directe que va tenir lloc davant del Born Centre Cultural. Paral·lelament, la Virginia Gimeno va treballar amb escoles de dansa del districte de Sant Martí per culminar en una coreografia que va tenir lloc al Jardins Ca l’Aranyó per acabar convertint-se en un videoclip; mentre que la ballarina i coreògrafa Raquel Gualtero preparava una “festa” per celebrar i acostar la dansa a un col·lectiu sovint invisibilitzat com el de la gent gran. Va ser a la Plaça de la Seu del Districte de Nou Barris.

L’endemà, el 29, aquestes accions es van replicar a la Plaça Margarida Xirgu, on hi havia programades una sèrie d’activitats organitzades per l’Institut del Teatre, l’IAE Oriol Martorell, l’Escola Carles Ibáñez i l’APdC.

Podeu veure les imatges de Jordi Vidal aquí: