Actualitat

El Departament de Cultura presenta la campanya ‘Escena 25’ per promoure l’accés dels joves a les arts escèniques

11/10/2013

Mitjançant aquesta campanya, els joves d’entre 18 i 25 anys tindran accés a entrades per valor de 25 euros per assistir a espectacles a més de 70 teatres i sales de concerts d’arreu del país

El Departament de Cultura ha presentat Escena 25, una campanya que vol afavorir l’accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts als joves d’entre 18 i 25 anys. Mitjançant Escena 25 es facilitarà als joves l’accés a entrades per als espectacles durant el mes d’octubre. La campanya permetrà també donar a conèixer entre els joves les programacions estables dels equipaments públics i privats.

La campanya és possible gràcies a la col.laboració de més de 70 teatres i sales de concert de Catalunya, que oferiran milers d’entrades destinades al públic entre 18 i 25 anys. En total, 566.900 persones estan en aquesta franja d’edat a Catalunya i les dades diuen que el percentatge que assisteix a espectacles de teatre, circ, dansa es troba en el 28,1% i el de concerts de música en el 49,30%.

Escena 25 facilita una aportació de 25 euros per jove per assistir a espectacles d’arts escèniques o música en viu. A banda de promoure l’assistència dels joves als espectacles, Escena 25 permetrà donar a conèixer les programacions estables destinades als joves dels equipaments públics i privats.

Per tal de participar en Escena 25, els joves s’han d’inscriure a la plataforma www.escena25.cat, on han de seleccionar i  reservar els espectacles i els concerts als  quals vulguin assistir per, posteriorment, recollir l’entrada en taquilla.  Els inscrits poden recomanar els espectacles a un amic (que haurà de tenir també entre 18 i 25 ays) per anar-hi plegats.

Més informació