Actualitat

El Dance World Cup arriba a Barcelona

26/10/2012

Del 29 al 31 de març Barcelona acollirà la primera edició del Dance World Cup Spain, la franquícia espanyola d’aquest  concorregut concurs de dansa internacional. 

Un jurat internacional especialitzat en diverses disciplines valorarà les actuacions de joves estudiants de dansa en qualsevol tipus d’estil. L’objectiu serà escollir als ballarins que representaran a Espanya en la gran final mundial que tindrà lloc a Brighton al juliol de 2013.  El concurs conclourà amb una gala al Barcelona Teatre Musical  amb les actuacions dels millors participants i de professionals internacionals de la dansa.

Durant aquests tres dies també es celebrarà una fira amb productes de marques i botigues especialitzades i un workshop dirigit tant als alumnes participants en el concurs com a altres estudiants de dansa interessats a rebre classes. En total s’oferiran 51 classes de diferents nivells de ballet clàssic, dansa contemporània, hip hop, flamenc, claquè, clàssic espanyol, jazz, escola bolera, dansa cretiva i theater jazz. Les classes tindran lloc a l’Institut del Teatre.

Més informació a www.danceworldcupspain.es.