Actualitat

El Consell de les Arts, a debat

15/02/2008

El dilluns 18 de febrer l’auditori del FAD, a Barcelona, acull un debat obert amb els creadors, agents culturals i persones interessades per conèixer i discutir el sentit del Consell de les Arts. L’acte està convocat per la Plataforma de la Cultura per a un Consell de les Arts.

El tràmit parlamentari de la Llei del Consell de les Arts de Catalunya està a punt de finalitzar i abans de l’estiu naixerà el primer arts council del sud d’Europa. L’objectiu del Consell és promoure les arts i la seva difusió social i, alhora, protegir-les de la ingerència i les conjuntures polítiques.

El programa del debat començarà a les sis de la tarda (fins a les 19.30 h) amb la xerrada ‘L’experiència internacional, els arts councils al segle XXI’, a càrrec de Diane Dodd, experta en polítiques culturals i enllaç europeu de la International Federation of Arts Councils and Cultural Agencies.

De dos quarts de vuit a les nou Florenci Guntín, Oscar Guayabero i Max Sunyer, portaveus de la Plataforma de la Cultura per a un Consell de les Arts, parlaran portaran ‘El Consell de les Arts de Catalunya a debat’.