Actualitat

El concurs del projecte TOT DANSA 17 es resol a favor d’Inés Boza

02/01/2017

La coreògrafa i ballarina Inés Boza serà la nova directora artística del projecte TOT DANSA.

Organitzat conjuntament per l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut del Teatre i el Mercat de les Flors, TOT DANSA es dirigeix als centres d’educació secundària i de batxillerat públics. Té com a objectiu donar a conèixer al públic jove -i des del seu propi context de centre i professorat-, codis i pràctiques del llenguatge del moviment i la dansa contemporània. Durant tot l’any, el coreògraf seleccionat es fa càrrec de la formació del professorat, del procés de creació i de la direcció de la mostra del resultat final a l’escenari del Mercat de les Flors el juny de 2017.

El jurat de les tres institucions ha valorat:

La proposta pedagògica i artística presentada per Inés Boza dibuixa amb rigor i poesia tot el procés creatiu amb els professors i els joves; el seu projecte aporta idees ben estructurades del treball amb adolescents a partir de la recerca artística en la singularitat del moviment i la presència individual com a camí per a la integració al grup. La coreògrafa merita així mateix pels seus coneixements i experiència de treball acreditat amb joves i la seva àmplia trajectòria professional.

De nou, enguany, els projectes presentats han tingut un nivell molt remarcable.  Des de les tres institucions s’agraeix als candidats al concurs d’aquesta edició la confiança en el projecte, predisposició i valors aportats en cada una de les propostes presentades.

Cofundadora i actual directora de la companyia SenZaTemPo (projecte escènic pioner de teatre dansa català), Inés Boza té una extensa trajectòria de més de 20 anys amb nombrosos espectacles propis; a més a més, té una àmplia experiència pedagògica que ha desenvolupat des dels seus inicis professionals.