Actualitat

El CoNCA presenta l’informe anual sobre l’estat de la Cultura i de les Arts a Catalunya

28/06/2010

Ahir es va presentar el primer Informe anual sobre l’estat de la Cultura a Catalunya elaborat pel Consell Nacional de la Cultura i de les Arts. El President del CoNCA, Francesc Guardans, acompanyat dels membres del Plenari del Consell, així com pel conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, va lliurar al president del Parlament, Ernest Benach, un exemplar de l’Informe.

La redacció d’aquest document és una de les tasques primordials del CoNCA en virtut de l’article 4 de la llei del Consell, i analitza aspectes generals i teòrics sobre la cultura a Catalunya, així com en concret sobre els diversos sectors artístics i creatius del país.

Després del lliurament de l’Informe al Parlament, els membres del CoNCA el van presentar a l’Antic Teatre davant una nodrida representació de les associacions sectorials del món de l’art i la creació on el President del CoNCA, a banda d’explicar l’Informe, ha fet públic els 25 compromisos que han de començar a guiar l’actuació del Consell en els propers anys. Posteriorment, s’ha presentat l’Informe davant la premsa i els mitjans de comunicació.

Llegir Informe Anual sobre l’estat de la Cultura i de les Arts a Catalunya 2010
Llegir el Resum Informe Anual 2010