Actualitat

El CONCA denega la subvenció a la companyia Trànsit

11/01/2010

Maria Rovira, directora de la companyia Trànsit, que duia tres anys de residència a Mataró mitjançant un conveni amb el consistori i una subvenció de la Generalitat de 50.000 euros, la màxima que es concedeix, no ha rebut l’ajut del CONCA que havia sol·licitat. “Com pot ser que d’un any a altre passades de complir amb tots els requisits que et llevin la residència i no et donin ni un euro perquè no arribes a la nota requerida? Amb quins criteris es calcula aquesta nota? I qui els decideix?”, ha dit Rovira en declaracions a El Periódico.

El CONCA es justifica dient que “es van presentar 181 projectes de formació i residència, un 37% més que l’any anterior”. Veure article de El Periódico.

Rovira, que ha demanat la revisió de la denegació de l’ajuda finalment no es reunirà finalment amb Pep Montes, director del Consell de la Cultura i dels Arts (Conca), encara que així estava previst. L’organisme li va anunciar que se suspenia la cita perquè no hi ha res de nou sobre el seu cas, que segueix el seu curs burocràtic, segons s’explica a aquets mateix diari.

Última hora: article diari ABC Tercera parte ayudas a la creación del Consell de la Cultura fueron a danza
Article Diari Digital Capgròs (13/12) El CONCA cita ‘motius tècnics’ per denegar la subvenció a Trànsit