Actualitat

El Circula! tanca la convocatòria de la seva 4a edició amb 60 propostes

28/05/2018

La 4a edició del Circula! Tren de creació i formació en Dansa, ha rebut 60 propostes, 17 de les quals són de socis i sòcies de l’APdC.

S’escolliran a 7 coreògrafs o coreògrafes (amb o sense companyia) de cada una de els associacions d eprofessionals organitzadores, que podran mostrar la seva obra en alguna de les comunitats participants. Cada creador/a seleccionat rebrà un ajut de 2.500 €. S’anunciaran els seleccionats durant la primera quinzena de juny. La proposta catalana actuarà a Astúries el 8 d’agost al Teatro Campoamor d’Oviedo, en el marc del Festival de Verano.

Circula! Va néixer el 2015 en resposta a les mancances actuals de la polítiques culturals en matèria de Dansa i pretén establir xarxes de col·laboració que permetin i fomentin l’exhibició dels treballs d’aquesta disciplina en altres ciutats. Una xarxa de cooperació i intercanvi artístic que trenqui les barreres geogràfiques i que ofereixi una projecció als nostres creadors perquè els seus espectacles tinguin més visibilitat i mobilitat en un context territorial més ampli.
Té com a objectiu facilitar la mobilitat dels professionals de la dansa i està impulsat per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), l’Associació de Professionals de la Dansa a la Comunitat de Madrid (APDCM), l’Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana (APDCV) , l’Associació de Professionals de la Dansa del País Basc (Adde), l’Associació Andalusa de Professionals de la Dansa (PAD) i dues noves incorporacions: l’Associació de Professionals de la Dansa d’Astúries (APDA) i l’Associació d’Artistes del Moviment de Canàries (PiedeBase).