Actualitat

El ‘Circula! 2016. Tren de creació i formació en dansa’ visita Bilbao i Barcelona

22/09/2016

Ja tenim disponible la programació d’espectacles i tallers formatius del Circula! 2016. El Tren de la creació i formació en dansa s’atura del 23 al 24 d’octubre a Bilbao (Sala La Fundición: Cia. ACME) i del 28 al 30 d’octubre a Barcelona (Sala Hiroshima: Cia. La coja dansa i Cia. ACME).

A continuació podeu consultar la programació d’espectacles i tallers formatius que ofereixen les quatre associacions professionals que participen al projecte:

– BILBAO: 24 octubre / 19.30h / Coreografia UnDosTresUnDos (Cia. ACME d’Albert Quesada – APdC)
La peça s’exhibirà a la sala La Fundición, en el marc del BAD Festival de Teatro y Danza Contemporánea de Bilbao. El 23 d’octubre, de 12 a 14h, Quesada oferirà un taller formatiu.

– BARCELONA: 28 i 29 octubre / 20.30h / Coreografia Atlas (Cia. La coja dansa de Tatiana Clavel – APDCV)
La peça s’exhibirà a la Sala Hiroshima. El 29 d’octubre, de 10 a 13h, Clavel oferirà un taller formatiu. El 30 d’octubre, a les 19h, la Cia. ACME presentarà els solos “Bach & Gould”, completant la programació doble de la Sala Hirsohima.

– MADRID: Del 17 al 19 novembre / Coreografia N.A.N. (Cia. Ertza d’Asier Zabaleta – ADDE)
La peça s’exhibirà a la Sala Cuarta Pared, en el marc del Festival Territorio Danza. El 16 de novembre, de 10 a 14h i de 15.30 a 19.30h, Zabaleta oferirà un taller formatiu.

– VALENCIA: 20 novembre / 19h / Coreografia A Palo seco (Cia. Sara Cano – APDCM)
La peça s’exhibirà a la Sala TEM (Teatre El Musical). La data de la formació està pendent de confirmació.
 
Sobre Circula! 2016

CIRCULA! Tren de creació i formació en Dansa, una iniciativa que, en la seva segona edició, manté l’objectiu de facilitar la mobilitat dels professionals de la dansa, impulsada per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), l’Associació de Professionals de la Dansa a la Comunitat de Madrid (APDCM), la Asociación de Profesionales de la Danza del País Vasco (ADDE) i l’Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana (APDCV).

Circula! sorgeix com una necessitat dins el context de les mancances actuals de les polítiques culturals en matèria de Dansa i pretén establir xarxes de col·laboració que permetin i fomentin l’exhibició dels treballs d’aquesta disciplina en altres ciutats. Una xarxa de cooperació i intercanvi artístic que trenqui les barreres geogràfiques i que ofereixi una projecció als nostres creadors perquè els seus espectacles tinguin més visibilitat i mobilitat en un context territorial més ampli.

+ info al Web del projecte