Actualitat

El cicle Noves Escenes, Noves Mirades es consolida amb més espectacles i un espai de reflexió

31/01/2013

 
Barcelona té del 7 al 28 de febrer  una cita amb la creació escènica. La Fundació Catalunya-La Pedrera organitza la segona edició del cicle Noves Escenes, Noves Mirades, enguany amb més espectacles i un nou espai per a la reflexió entorn a la creació escènica d’autor.
 
L’objectiu d’aquest cicle es generar un espai plural que mostri la vitalitat i la diversitat de l’escena actual, a través de propostes heterogènies on hi tenen cabuda el moviment, el vídeo, la paraula, els objectes o la música. El denominador comú i l’eix de les iniciatives que planteja el cicle és que totes son propostes singulars creades per artistes escènics amb una expressivitat molt personal.
 
Espai de debat i reflexió

A banda de les cinc escenificacions que es podran veure, el cicle comptarà amb dues taules rodones per afegir un marc de reflexió sobre el fet escènic. A Som una societat Fast Cult?  es proposa a creadors de diverses generacions -Joan Baixas, Àngels Margarit, Roger Bernat i Jorge Dutor compartir la seva visió sobre paper de la creació en el context socioeconòmic actual. I, Les Fàbriques de creació vol ser una presentació del projecte barceloní, a través d’alguns dels professionals directament implicats: Llucià Homs, com a representat de la institució impulsora del projecte, Cristina Alonso, directora d’El Graner i el creador Pere Faura, com a usuari.
 
El cicle compta amb l’assessorament artístic i de continguts de Jordi Fondevila
 
+ info a www.lapedrera.com