Actualitat

El Centre d’Arts Escèniques de Reus inicia un nou cicle dedicat al públic familiar

14/11/2008

El Centre d’Arts Escèniques de Reus presenta un nou cicle d’espectacles orientat al públic familiar, CAER Familiar, que es podrà veure al Teatre Fortuny i al Teatre Bartrina de Reus. CAER Familiar consta de cinc muntatges pensats per a ser gaudits en família. Cada espectacle està orientat a una franja d’edat diferent.

Una de les aportacions més innovadores d’aquest cicle és que vol posar a l’abast de totes les escoles una sèrie de materials didàctics relacionats amb cadascuna de les obres, contribuint així a l’enfortiment de les relacions entre el món de les arts escèniques i el de l’ensenyament de primària. Un altre dels objectius del cicle és apropar nous públics als teatres, a través d’espectacles de qualitat escènica tant pel que fa a la dramatúrgia, l’escenografia i la direcció escènica.

Els 5 muntatges que formen el cicle CAER Familiar pertanyen a diferents disciplines: Flexelf, d’ Àngels Margarit ; un espectacle teatral, Pedra a Pedra, que va obtenir en Premi al Millor espectacle de petit format FETEN’08; dos espectacles de música, Corda i Descorda, de L’Auditori de Catalunya, i Contes per un Viatge; i 6 Joans , un espectacle de titelles.