Actualitat

El Ballet de David Campos torna al Teatre Sagarra de Santa Coloma, després de 3 anys d’obres

22/02/2010

El Ballet de David Campos reinaugura com a companyia resident el Teatre Sagarra de Santa Coloma,  que reobre tres anys després de la darrera funció. Amb les 570 butaques de la Sala Gran i les 140 que s’han afegit a la sala Miquelet, el teatre –que ha costat 4,5 milions d’euros– està apuntat a ser l’equipament de referència de la comarca, amb un equipament d’alt nivell i amb les característiques adequades per a representar i veure dansa.

Els propers 27 i 28 de febrer la companyia de David Campos hi representarà La Bella Dorment del bosc, amb un plantejament escènic gens convencional, en el que es fonen el llenguatge del cinema i la dansa, David Campos vol tornar a sorprendre al públic amb la seva particular proposta. El coreògraf  planteja  una versió d’aquest clàssic universal desproveïda de tota la superficialitat tan habitual en aquestes produccions clàssiques i fa un gir, decididament essencialista, amb l’història que  vol explicar. Així, presenta una Bella Dorment fresca i vitalista, que transita per paisatges onírics i màgics de castells medievals i urbs contemporànies.

Degut a la problemàtica que ha viscut la companyia, aquestes actuacions són claus per a demostrar que sí hi ha públic de dansa i que la companyia ha de seguir endavant, assegura Campos.

Més informació a:www.balletdc.com o al facebook ballet David Campos.