Actualitat

El 5 d’agost Astúries donarà el tret de sortida de la cinquena edició del Circula!

26/07/2019
El 5 d’agost Astúries donarà el tret de sortida de la cinquena edició del Circula! Tren de creació i formació en dansa, amb Sacra, d’Asun Noales i Otradanza, en el marc del festival d’estiu del Teatro Campoamor d’Oviedo.
Catalunya serà l’amfitriona del País Basc, el 12 de setembre a La Caldera Les Corts. Aviat farem pública la companyia seleccionada.
Circula! és un projecte que va nèixer amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels professionals de la dansa impulsat per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), l’Associació de Professionals de la Dansa a la Comunitat de Madrid (APDCM), l’Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana (APDCV) , l’Associació de Professionals de la Dansa del País Basc (Adde), l’Associació Andalusa de Professionals de la Dansa (PAD), l’Associació de Professionals de Dansa d’Astúries (APDA) i l’Associació d’Artistes del Moviment de les Illes Canàries (Pie de Base).
Per tant, és un circuit amb 7 parades. La primera és a l’agost a Astúries, i al setembre es reprendrà la gira fins a finals d’any. Aquest és l’itinerari:
  • Sacra, de Otradanza, València, es programarà a Oviedo (Astúries), al teatre Campoamor, en el marc del Festival de Verano.
  • El/la creador/a seleccionat/da de Canàries exhibirà la seva peça a València, a la Sala La Mutant.
  • El/la creador/a seleccionat/da de Catalunya exhibirà la seva peça a Canàries. Espai per determinar.
  • El/la creador/a seleccionat/da d’Euskadi exhibirà la seva peça a Catalunya, a La Caldera Les Corts, el 12 de setembre a les 20h.
  • El/la creador/a seleccionat/da de Madrid exhibirà la seva peça a Andalusia. Espai per determinar.
  • El/la creador/a seleccionat/da d’Astúries exhibirà la seva peça a Vitòria-Gasteiz, Euskadi, a la Sala Baratza.
  • El/la creador/a seleccionat/da d’Andalusia exhibirà la seva peça a la Sala Quarta Paret a Madrid.
Aviat publicarem el programa complet.