Actualitat

El 29 d’abril, brindem per la Dansa!

27/04/2020
Durant el mes d’abril les xarxes han bullit més que mai amb el moviment com a protagonista, amb més de 500 vídeos a través del #BallemaCasaDID20.
El 29 d’abril, Dia Internacional de la Dansa, volem posar la cirereta al pastís i celebrar la Dansa plegades, a través d’una trobada online. Comptarem amb la lectura del manifest, enguany escrit per la gestora i crítica de dansa Montse Otzet, i l’actuació en directe de Nacho Melús.
Tenim moltes ganes de trobar-vos, encara que sigui a través d’una pantalla, per dir-vos que estem amb vosaltres, que no hem parat de treballar (i ho seguirem fent) per defensar els drets de totes les professionals de la dansa. Hem unit forces amb les altres associacions del sector per reclamar a les administracions catalanes i espanyoles que ofereixin un rescat i un pla de recuperació artística en condicions.
Però sobretot, tenim moltes ganes de brindar plegades pel nostre dia. El confinament no atura el moviment, i entre totes ens en sortirem! Us esperem el 29 d’abril a les 19h a zoom (a través d’aquest enllaç).