Actualitat

El 25 de novembre La Caldera acull, en el marc del Circula 2017, el taller per a professionals de la cia Teresa Navarrete

15/11/2017

A finals de novembre torna a Barcelona el “Circula! Tren de Creació i Formació en Dansa“, que recorre les ciutats de Barcelona, Madrid, València, Bilbao i Sevilla. En aquesta edició Andalusia, que se suma al projecte, és la comunitat autònoma convidada a la ciutat comtal. La companyia ofereix un taller per a professionals a La Caldera i farà una funció del seu espectacle Domando a Pinball a la Sala Hiroshima:

Taller a La Caldera:
Taller al voltant de l’espectacle Domando a Pinball, dirigit a ballarins professionals i actors amb formació o experiència en treballs de moviment. Descripció del taller aquí.

Quan: 25 de novembre.
Horari: d’11h a 14h i de 15h a 18h.
Preu normal: 30 euros.
Preu socis: Gratuït
Cal reservar plaça omplint aquest formulari.

Funció a Sala Hiroshima:
La companyia Teresa Navarrete actuarà a Sala Hiroshima amb Domando a Pinball.

Quan: 26 de novembre.
Horari: 19h.
Preu normal: 15 euros.
Entrada anticipada: 13 euros.
Entrada socis APdC: 10 euros.
Entrades aquí.

La iniciativa, que neix amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels professionals de la dansa, està impulsada per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), l’Associació de Professionals de la Dansa a la Comunitat de Madrid (APDCM), l’Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana (APDCV), l’Associació de Professionals de la Dansa del País Basc (ADDE) i l’Asociación Andaluza de Profesionales de la Danza (PAD).