Actualitat

El 17 de setembre se celebren manifestacions simultànies a tota Espanya per defensar el sector de l’espectacle

14/09/2020
El dijous 17 de setembre s’organitzen manifestacions simultànies per tot el territori espanyol, transversals, on hi tenen cabuda totes les professionals de l’espectacle, per instar al Govern d’Espanya i als Ministeris responsables (Treball, Hisenda, Afers Econòmics, Cultura i Esport, i Indústria) a prendre mesures urgents en les pròximes setmanes per garantir la supervivència del sector.

Aquesta iniciativa neix a partir d’un moviment social amb un gran engranatge col·laboratiu de professionals repartides per tota la geografia espanyola, unides sota el nom de MUTE (Mobilització Unida de Treballadors de l’Espectacle); que busca crear consciència social davant la situació que està vivint el sector de la cultura en l’anomenada “nova normalitat”, i donar visibilitat a les empreses, disciplines i professionals del sector.
Per assistir a les mobilitzacions cal inscriure’s a través de la seva pàgina web (allà també està indicat què cal fer per adherir-se als manifestos i donar suport al moviment). No queden places per a Barcelona, que tindrà lloc a l’Avinguda Maria Cristina a les 20h, però sí per a la resta de punts de Catalunya:
  • Tarragona: 19:30 pl de la Catedral.
  • Lleida: 18:30 La Llotja.
  • Girona: 20h pl de la Copa.
Des de l’APdC donem suport a la iniciativa i animem a totes les persones relacionades amb el sector de la Dansa a assistir-hi. Sempre hem defensat que la unió fa la força, i aquest n’és un exemple!