Actualitat

El 15 de maig a el Maldà, la plataforma Empíric us proposa Protocol#1

10/05/2016

Diumenge 15 de maig, a les 19h, a El Maldà (carrer del Pi, 5. Barcelona).

EMPIRIC proposa PROTOCOL#1, un espai obert de discussió, d’assaig i de conflicte a través d’una sessió de composició intensiva interdisciplinària. Un espai de trobada en el què es posen en relació el coneixement i la pràctica dels artistes convidats per a establir nous ponts de comunicació de cara a la creació. La sessió dóna lloc a una obra que és exposada al públic al final del dia.

En escena es posaran en joc la música electrònica, diversos estils de música acústica, la dansa contemporània, la dansa tradicional, el teatre, la dramatúrgia, l’escenografia i el vídeo‐art. Els artistes convocats per a aquest Protocol#1 són: Iera Delp, Magdalena Garzón, Robert González, Diego Iñíguez, Guillem Llotje, Paloma Muñoz, Arnau Obiols, Aida Oset, Bernat Pons, Emiliano Riveroll, Magí Serra, Carmen Triñanes, Carlos Yarza.

EMPIRIC és una plataforma de treball per a l’experimentació escènica nascuda recentment a Barcelona i que centra els seus interessos en la promoció i dinamització de la creació, la reflexió, la recerca de nous procediments i l’establiment de sinergies entre artistes.

EMPIRIC genera nous espais de confluència, de treball i de pensament, prioritzant la llibertat en l’escena, el joc amb les metodologies i el qüestionament de la creació.