Actualitat

Edward Tamayo donarà les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera al novembre i desembre

06/10/2016

Del 3 de novembre al 22 de desembre, les classes tècniques per a professionals que organitza l’APdC i la Caldera, estaran a càrrec de Edward Tamayo.  Seran a La Caldera Les Corts (C/ d’Eugeni d’Ors, 12, Barcelona), els dimarts i els dijous de 9:30h a 11h.

Els vals de 5 classes costen 25€, i les classes soltes, 6€. El preu per als no associats serà de 45€ (val de 5 classes), i 10€, per classe solta.

Edward Tamayo

Tècnic Professional en Dansa Contemporània de la Corporació Universitària Cenda (Bogotà). Realitza estudis a l’escola EFADANZA (Bogotà), Teatre Taller de Colòmbia (Bogotà), La Caldera “Programa Formació Aula”, Area Espai de Dansa i Creació “Blocs de Formació”, Dansemtrumjjette (Bèlgica). Acreditat en cursos i tallers d’especialització en dansa, teatre, acrobàcia i música.

Des de l’any 2011  aprofundeix en la tècnica Flying Low i passing trough en tallers amb el mestre David Zambrano a Espanya i Bèlgica. Desenvolupa la seva tasca pedagògica en diferents escoles, intitucions i projectes de dansa a Espanya i Colòmbia.

“Beca Artistes Joves talents 2011” atorgada per l’Institut Colombià de crèdit i estudis a l’exterior ICETEX (Colòmbia), i “Beca de Creació Localitats Culturalment Actives” atorgada per la Secretaria Distrital De Cultura (Colòmbia) .

Sobre les classes: FLYING LOW

La Tècnica Flying Low està basada en l’habilitat d’anar i tornar de terra de manera eficient i espontània. Es fa servir la velocitat com a vehicle per generar un estat d’alerta, on l’intèrpret interactua amb les persones i l’entorn aprofitant les espirals naturals del cos i les infinites corbes que es dibuixen en l’espai.

La classe planteja un joc aeròbic amb frases de moviment curtes que inclouen camins bàsics d’acrobàcia. La intenció o “excusa” d’aquest joc és que cada participant trobi el camí adequat que transformi les seves limitacions individuals en habilitats col·lectives.