Actualitat

Educació anuncia els instituts on es podrà estudiar el nou batxillerat artístic en la via de dansa

18/06/2008

El proper curs 2008-2009 diversos centres de secundària oferiran estudis d’arts escèniques, música i dansa. El Departament d’Educació ha fet públic els centres que oferiran el batxillerat artístic en la via d’arts escèniques, música i dansa.

Aquests centres són l’IES Infanta Isabel d’Aragó (Barcelona), IES Maragall (Barcelona), IES Vall d’Hebron (Barcelona), IES Lluís de Peguera (Manresa), IES Milà i Fontanals (Vilafranca del Penedès), IES La Bisbal (La Bisbal d’Empordà), IES Santiago Sobrequés i Vidal (Girona), IES Alexandre Deulofeu (Figueres), IES Torre del Palau (Terrassa), IES Ferran Casablancas (Sabadell), IES Gabriel Ferrater i Soler (Reus), IES Narcís Oller (Valls), IES Antoni de Martí i Franqués (Tarragona) i ES Joaquim Bau (Tortosa). Així mateix també es podrà cursar a l’Institut Obert de Catalunya.

Des de l’APdC es considera que l’anunci del Departament és positiu però arriba tard, ja que la preinscripció es va tancar més de tres setmanes abans d’aquest anunci. Així mateix, l’APdC considera que aquests centres haurien de poder contractar professorat especialitzat en arts escèniques. El Departament ha anunciat que aquesta nova modalitat no ‘suposa ni més grups ni més plantilla, sinó una reorganització del centre’.