Actualitat

Drets d’imatge i de propietat intel·lectual del sector, en un curs

10/10/2011

Vols saber que són els drets d’imatge? I per què t’interessen si ets un professional del sector artístic? Saps el que suposa cedir per contracte que un tercer exploti comercialment la teva imatge? Saps quines són les diferències entre els drets d’imatge i els drets de propietat intel·lectual que generes com a intèrpret? En quina mesura pots controlar el seu ús i explotació? Quin són els seus límits?


No et perdis aquest Curs de formació: els drets d’imatge i els drets de propietat intel·lectual en el sector artístic!, organitzat per l’AADPC amb la col·laboració de SindicArt.


Quan?
17 d’Octubre de 2011 (dilluns), 17 h – 19.30 h

On?
Seu d’ AISGE Barcelona
C/ Consell de Cent, 433, portal 1
08009 Barcelona

Qui?
Cristina Calvet, Advocada de l’AADPC

Matrícula:

10 € per socis de l’AADPC, Ad’EC, APdC, AREC, ATECAT, GAC-SiGC
20 € per no-socis.


El nombre de places és limitat. Les inscripcions seran tingudes en compte per rigorós ordre d’arribada. Seran vàlides un cop omplerta la fitxa d’inscripció i rebut l’ingrés bancari (ingrés al compte 2081 0371 43 3300008810 (Caixa Penedés, titular: SindicART), indicant el nom i la referència FORM3.
Aquesta formació es cobra amb un preu simbòlic per formalitzar l’assistència i poder confirmar el nombre de places. Tots sabem que les coses gratuïtes no es valoren i no avisem quan no hem pagat res. Nosaltres, però, hem de poder saber quantes persones assistiran, perquè és important per poder preparar el material i tenir la sala a punt.

INSCRIURE’S

Data límit per inscriure’s: 17 d’octubre de 2011