Actualitat

Dos festivals s’uneixen en la xarxa Catadansa per apropar la dansa amb naturalitat

19/06/2008

Catadansa és la unió de dos festivals, Xambades/MAV Montesquiu i Més dansa Cardona, que comparteixen la passió per la dansa, l’aposta per la programació contemporània d’alt nivell, la ubicació geogràfica allunyada de Barcelona i la particularitat dels seus escenaris.

Aquesta unió d’interessos comuns es materialitza amb l’embrió d’una xarxa que neix amb la voluntat de continuïtat i d’aglutinar sinergies d’altres propostes similars.

Catadansa aposta per la qualitat artística en espais excepcionals de la Catalunya central, un àmbit geogràfic amb carència de programacions arriscades, innovadores i originals.

La particularitat dels espais on es desenvolupen aquests festivals, promou la proximitat i la relació directe entre els artistes i el públic.

Catadansa pretén apropar la dansa a tothom amb naturalitat, trencant els estigmes i el fals elitisme que envolta sovint aquesta disciplina. La creació de nous públics és per tant una tasca inherent en els dos festivals que formen part de la xarxa.

Catadansa ha de ser una eina per donar a conèixer els dos festivals més enllà de les fronteres geogràfiques, esdevenint una plataforma pels artistes participants i un aparador diferent pels programadors i professionals del sector.