Actualitat

‘Dones teixint xarxa’, projecte guanyador de la convocatòria per al finançament d’un projecte de dansa solidària

30/04/2015

El projecte ‘Dones Teixint Xarxa: El repte de tornar a començar’ d’Eva Bellart, ha estat guanyador de l’ajut convocat per l’Institut del Teatre, el Mercat de les Flors i l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, per al finançament d’un projecte artístic que treballi activament la incorporació de la dansa a la societat.

Així es va donar a conèixer ahir després de la Gala Solidària de Dansa de l’Institut del Teatre, en col·laboracio i acollida pel Mercat de les Flors. L’ajut consisteix en la recaptació de taquilla generada en la Gala: 4354 €.

El projecte ‘Dones Teixint Xarxa: El repte de tornar a començar’ d’Eva Bellart és un projecte d’empoderament i enfortiment de les relacions d’igualtat i prevenció de la violència de gènere, de dones en situació de vulnerabilitat i/o risc d’exclusió en centres penitenciaris.

La comissió de valoració ha estat formada per un representant de l’APdC, un del Mercat de les Flors i un de l’Institut del Teatre. Els membres de la comissió han destacat la gran qualitat de les 14 propostes rebudes.