Actualitat

Doble sorteig d’entrades a La Factoria Cultural de Terrassa: Compañía Jesús Carmona i Carolyn Carlson Company

18/10/2022

Obrim dos nous sortejos d’entrades per a socis i sòcies de l’APdC i Amics i Amigues de la Dansa! Feu un cop d’ull a les sessions que podeu guanyar si participeu. Molta sort!

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través del formulari que trobaràs sota la notícia, abans del dijous 20 d’octubre a les 12h.

Compañía Jesús Carmona

Sortegem 2 entrades dobles per veure la Compañía Jesús Carmona el proper dissabte 29 d’octubre a les 20h.

El Salto

Després d’exercir com a primer ballarí del Ballet Nacional d’Espanya, Jesús Carmona ha esdevingut un dels coreògrafs més reconeguts i innovadors del flamenc. Actualment dirigeix la seva pròpia companyia amb diversos espectacles estrenats a l’estat espanyol i a l’estranger. Entre d’altres reconeixements, Carmona ha rebut el Premi Nacional de Dansa en la categoria de Creació de l’any 2020 i el Premi a El Ojo Crítico 2019. 

El Salto és una proposta de dansa arriscada a nivell tècnic i conceptual i neix després d’un període d’investigació que el va portar per Miami, Nova York i Londres buscant respostes; Té gènere el moviment en el ball? Per primera vegada, un bailaor es qüestiona les diferències de gènere en la dansa i sacrifica el seu art a favor d’una comprensió de nosaltres mateixos. L’espectacle ha estat coproduït amb el Sadler’s Wells de Londres, la Bienal de Flamenco de Sevilla i el Flamenco Festival.

Carolyn Carlson Company

Sortegem 2 entrades dobles per veure la Carolyn Carlson Company el proper dissabte 5 de novembre a les 20h.

The Tree

La coreògrafa californiana Carolyn Carlson, establerta a París, ha creat més d’un centenar de peces on busca desenvolupar i compartir el seu univers poètic, de fet, Carlson prefereix el terme «poesia visual» a «coreografia» per descriure el seu treball.  

Nou ballarins interpreten una poderosa expressió de vitalisme i amor per la natura en un context actual de col·lapse i distopia. Aquest espectacle obre la segona edició del festival ‘Terrassa, ciutat de la dansa’.