Actualitat

Doble sorteig d’entrades: Luiz Felipe Lucas a l’Antic Teatre i Acosta Danza a La Factoria Cultural de Terrassa

08/03/2023

Obrim dos nous sortejos d’entrades per a socis i sòcies de l’APdC i Amics i Amigues de la Dansa! Feu un cop d’ull a les sessions que podeu guanyar si participeu. Molta sort!

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les vostres dades a través de cada formulari que trobareu sota cada especatcle, abans del dimarts 14 de març a les 12h.

GUANYADORES:

Antic Teatre: Josep Maria López i Glòria Gella

Acosta Danza: Eduard Lacueva i Silvia Paretas

WANT-No estamos ahí o la presencia de la ausencia / Antic Teatre

Sortegem dues entrades dobles per veure l’espectacle WANT-No estamos ahí o la presencia de la ausencia el divendres 31 de març a les 20h a l’Antic Teatre.

Com pot un cos escènic fer present una absència? La pèrdua d’un gran amor, d’un temps que mai torna, d’un jo que ja no s’és, la d’aquells que van precedir-nos? Aquesta és la pregunta que investiga Luiz Felipe Lucas, membre del col·lectiu Tinta Negra i un dels seleccionats a la convocatòria de residències de l’Antic Teatre comissariada pel grup d’estudi cascades. No estamos ahí o la presencia de la ausencia és una performance que sotmet el cos a un exercici de resistència física fins a arribar a un espai meditatiu, porós i invocador. És aquí on la presència es desdobla i multiplica en connectar amb els altres absents: els seus ancestres, els seus jos abandonats i totes les persones que el van portar fins a on és ara.


Acosta Danza / La Factoria Cultural Terrassa

Sortegem dues entrades dobles per veure Acosta Danza el dissabte 25 de març a les 20h a la Factoria Cultural de Terrassa.

L’estrella del ballet internacional Carlos Acosta va fundar la seva companyia Acosta Dansa el 2017. Sota la seva direcció artística, Acosta Dansa ofereix una barreja del millor ballet i la millor dansa contemporània de Cuba. Creada en un moment en què Cuba s’obre al món, Acosta Danza posa llum a la riquesa de la cultura cubana i els artistes. El repertori de la companyia inclou obres existents i també noves d’artistes cubans, així com peces de coreògrafs reconeguts mundialment que s’inspiren en aquest país meravellós.