Actualitat

Doble sorteig d’entrades per veure María Pagés i Acosta Danza a la Factoria Cultural de Terrassa

11/11/2021

Sortegem una entrada doble per cadascun dels dos espectacles de dansa que programa la Factoria Cultural de Terrassa les properes setmanes: María Pagés (27 de novembre a les 20h) i Acosta Danza (3 de desembre a les 21h). Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dimarts 16 de novembre a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer les persones guanyadores en aquesta mateixa notícia (les guanyadores també rebran un correu de confirmació).

El guanyador/a podrà recollir la seva entrada 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de la Factoria Cultural de Terrassa (Rambla d’Ègara, 340, 08221 Terrassa).

Una oda al tiempo

María Pagés i El Arbi El Harti

Una oda al tiempo és una coreografia flamenca sobre la contemporaneïtat i sobre el necessari diàleg amb la memòria. Planteja des del flamenc una reflexió ètica i artística sobre el present. Es pregunta sobre el que està passant en el món actual. Revisa la llum i les inquietants ombres que marquen el nostre temps. Parla de l’efímer, l’eternitat i de la implacable irreversibilitat de el temps sobre el cos, el desig, l’art i la vida.

Acosta Danza

L’estrella del ballet internacional Carlos Acosta va fundar la seva companyia Acosta Danza l’any 2017. Sota la seva direcció artística, Acosta Danza ofereix una barreja del millor ballet i la millor dansa contemporània de Cuba. Creada en un moment en què Cuba s’obre al món, Acosta Danza posa llum a la riquesa de la cultura cubana i els seus artistes. El repertori de la companyia inclou obres existents i també novedoses d’artistes cubans, així com peces de coreògrafs reconeguts mundialment que s’inspiren en aquest país meravellós. 

El programa, aclamat per la crítica, inclou treballs com Paysage, Soudain, la nuit, del visionari coreògraf suec Pontus Lidberg i Satori, del coreògraf cubà Raúl Reinoso, Twelve una peça de dansa-esport de Jorge Crecis i finalment acaba amb e duet interpretat per Carlos Acosta Mermaid.