Actualitat

Doble sorteig d’entrades: Cia. Javier Ara i Enrique López al SAT i Cia. Alejandro Lara Project a La Factoria Cultural de Terrassa

15/11/2022

Obrim dos nous sortejos d’entrades per a socis i sòcies de l’APdC i Amics i Amigues de la Dansa! Feu un cop d’ull a les sessions que podeu guanyar si participeu. Molta sort!

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les vostres dades a través de cada formulari que trobareu sota cada especatcle, abans del divendres 18 de novembre a les 12h.

Me parece que sufro lo que en mi profesión llaman nostalgia

Sortegem dues entrades dobles per veure l’espectacle Me parece que sufro lo que en mi profesión llaman nostalgia de la Cia. Javier Ara i Enrique López el 25 de novembre a les 20h al SAT! Teatre.

Me parece que sufro lo que en mi profesión llaman nostalgia explora la naturalesa intangible del temps a través del record. Els cossos dels ballarins s’enfronten a la confusió de corporitzar el que no té cos. A partir d’aquesta paradoxa, es proposa un viatge emocional, una finestra oberta a un univers sensible ple d’absències i imatges que no tenen un principi ni un final. Guardonats amb el Premi SAT! 2021 en el marc del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre.


Cía. Alejandro Lara Project / La Factoria Cultural Terrassa

Sortegem dues entrades dobles per veure Fantasía de Cía. Alejandro Lara Project el 27 de novembre a les 18h a la Factoria Cultural de Terrassa.

Fantasía és un espectacle reivindicatiu que mostra el procés previ a la creació d’un espectacle: des de la seva idea fins a la creació final. L’obra és un recorregut per tres peces concebudes sense cap mena d’escenografia ni ornaments per reforçar el vincle entre el públic i la dansa des del primer moment.