Actualitat

Doble sorteig d’entrades: ‘Chorus’ al SAT i ‘El Trencanous’ a La Factoria Cultural de Terrassa

07/12/2022

Obrim dos nous sortejos d’entrades per a socis i sòcies de l’APdC i Amics i Amigues de la Dansa! Feu un cop d’ull a les sessions que podeu guanyar si participeu. Molta sort!

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les vostres dades a través de cada formulari que trobareu sota cada especatcle, abans del dimarts 13 de desembre a les 12h.

Chorus / SAT

Sortegem dues entrades dobles per veure l’espectacle Chorus de Gastón Core el 16 de desembre a les 20h al SAT! Teatre.

Les suplicants, Èsquil presenta un cor de dones que fuig dels fills d’Egipte, que les volen obligar a casar-se. Així, arriben a Argos, on el seu rei es debat entre el deure d’oferir asil a qui ho requereix i una guerra segura amb els egipcis. Temorós de les conseqüències polítiques, decreta que sigui el poble qui decideixi la sort de les suplicants.

A través dels recursos coreogràfics i musicals de la dansa Kathak, Core ens presenta aquestes 12 dones com un conjunt d’individualitats unides per una condició o conflicte comú, suplicant-nos, advertint-nos o, potser, emmirallant-nos.


Par en Dansa / La Factoria Cultural Terrassa

Sortegem dues entrades dobles per veure El Trencanous, de la cia Par en Dansa el 17 de desembre a les 18h a la Factoria Cultural de Terrassa.

Fantasía és un espectacle reivindicatiu que mostra el procés previ a la creació d’un espectacle: des de la seva idea fins a la creació final. L’obra és un recorregut per tres peces concebudes sense cap mena d’escenografia ni ornaments per reforçar el vincle entre el públic i la dansa des del primer moment.