Actualitat

Divendres 27 de novembre a les 9h s’obre el període de sol·licitud de l’ajut extraordinari de 750 euros per a professionals de la cultura

26/11/2020

L’ajut extraordinari de 750 euros per a persones professionals de les arts escèniques i altres activitats culturals arran de la crisi sanitària es podrà demanar finalment a partir de demà divendres 27 de novembre a les 9h del matí. El període per presentar sol·licituds romandrà obert durant 7 dies naturals, fins el 4 de desembre a les 9h, i aquest cop la concurrència serà competitiva, de manera que s’atorgaran per ordre de renda (de més baixa  més alta). 

Us recordem algunes de les dades d’interès de l’ajut:
– Es destinaran 6,5 milions d’euros, els quals, si és necessari, es podran ampliar. Això donarà cobertura a 8.993 persones.
– La quantitat màxima percebuda durant el 9 primers mesos de 2020 haurà de ser d’un màxim de 13.000 euros bruts (rendiments del treball).

– Caldrà acreditar a la justificació les activitats o serveis suspesos per raó de la crisi sanitària a Catalunya i que aquests han estat cancel·lats per l’entitat o empresa organitzadora.
– Es preveu que comencin a atorgar les ajudes abans de Nadal.
Accediu al tràmit de l’ajut fent clic aquí.