Actualitat

Dijous 14 de setembre iniciem els entrenaments de contemporani a Celrà

08/09/2023

Com ja sabeu, la setmana vinent l’APdC torna a engegar els entrenaments regulars per a professionals de la dansa amb l’objectiu de seguir oferint sessions de manteniment del cos i creant al mateix temps un espai de trobada i d’intercanvi. A banda de les sessions ja habituals de contemporani a La Caldera (dimarts i dijous a les 9h) i de clàssic a La Piconera (que torna a allotjar els entrenaments els dilluns i dimecres a les 9.30h), estem molt contentes d’anunciar una nova línia d’entrenaments de contemporani a Celrà, els dijous d’11.30h a 13.30h. Creiem important ampliar l’abast territorial d’aquest i d’altres futurs serveis i per això iniciem aquesta primera col·laboració amb les companyes de l’Escola Municipal de Dansa de Celrà. Totes aquelles professionals, sòcies i no sòcies, que estiguin interessades en treballar el manteniment del cos, feu un cop d’ull al calendari i condicions dels entrenaments:

Contemporani Celrà (els dijous d’11.30h a 13.30h.)

Tarifes

Els preus d’accés als entrenaments són variats, segons el perfil dels usuaris (associats o no) i la periodicitat amb la que tinguin previst assistir.

Sessions soltes
El preu per una sessió individual és de:

  • 6€ associats a l’APdC, l’APCC i La Caldera.
  • 12€ no associats.

Abonament de 5 sessions
Si es té previst assistir a més d’una sessió al llarg de la temporada, hi ha l’opció d’adquirir un abonament de 5 sessions:

  • 25€ associats a l’APdC, l’APCC i La Caldera.
  • 55€ no associats.

Carnet anual (exclusiu per a socis/es)
Per a persones associades que tinguin intenció d’assistir habitualment a les sessions de clàssic i/o contemporani, hi ha l’opció d’adquirir un carnet anual.

Aquest carnet és exclusiu per a socis/es de l’APdC, l’APCC i La Caldera, i el preu és de 150€ (170€ a partir del 10 de setembre). Per adquirir-lo cal registrar-se a través d’aquest formulari. Un cop fet el pagament, es podrà recollir a l’oficina de l’APdC (c/ d’Eugeni d’Ors 12) i caldrà mostrar-lo abans d’entrar a cada sessió.

A mesura que el calendari avanci, el preu del carnet s’anirà reduint 17€ cada mes.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb l’APdC enviant un correu a projectes@dansacat.org.