Actualitat

Descomptes per a veure ‘El Sur, Homenaje a Morente’ del Víctor Ullate Ballet

17/10/2014

Els socis i sòcies de l’APdC poden comprar una entrada per carnet amb un 50% de descompte per a veure El Sur, Homenaje a Morente del Víctor Ullate Ballet, del 21 d’octubre al 2 de novembre al Teatre Poliorama. Els Amics de la Dansa tenen un 20% de descompte en una entrada els dimarts, dimecres i dijous.

Com comprar entrades?
A les taquilles del Teatre Poliorama (La Rambla, 115 / 93 3177599) i a les taquilles del Teatre Victòria (Av. Paral.lel, 67-69 | 93 3249742), els dies laborables amb funció des de les 17h fins l’hora de la funció i dissabtes, diumenges i festius des de 2h abans de l’inici de la funció. Una hora abans que comenci la funció només es venen entrades per a l’espectacle d’aquell dia. Els dies en que no hi hagi funció la taquilla romandrà tancada.

Sobre l’espectacle
Més que un lloc físic, El Sur és un sentiment. L’obra sorgeix d’una trobada màgica entre el Mestre Morente i el Mestre Ullate als peus de l’Alhambra a Granada, fruit de la complicitat i de l’admiració va gestar aquesta coreografia que desprèn art i passió.

El Sur narra la història d’una dona, Estel, que víctima del menyspreu i la violència del seu marit es llança a buscar la llibertat i l’amor en braços d’un altre home, Bernardo. L’odi acabarà segant tràgicament la il·lusió dels nous amants, el sentiment dels quals sobreviurà més enllà de la mort.
Més informació
http://www.youtube.com/watch?v=I0rHFNG_6VM