Actualitat

Descomptes de dansa per a socis i sòcies de l’APdC i Amics i Amigues de la Dansa

04/10/2021

No us perdeu els espectacles que podeu veure els propers dies a preu rebaixat si sou socis/es de l’APdC o si teniu el carnet d’Amics/gues de la Dansa.

LA CALDERA

Corpografies #7

7 i 8 d’octubre

14 i 15 d’octubre

21 i 22 d’octubre

Tornem a compartir la feina de creadores que hem acompanyat i amb qui estem en diàleg de manera continuada: Adaline Anobile, Alina Ruiz Folini, Blanca Tolsà, Georgia Bettens i Javier de la Rosa.

Corpografies és un context creat per visibilitzar i compartir treballs que hem acollit en residència, entenent el moment de presentació com a part de l’acompanyament, que de manera natural desemboca en aquesta programació.

Corpografies #7 és una oportunitat de conèixer treballs, la majoria difícils de veure per Barcelona, que investiguen espais intermedis per posar en qüestió la mirada hegemònica d’allò que considerem real. Una programació en què es desplegaran diferents maneres d’aproximar-se a la creació escènica i coreogràfica, de la mà d’artistes amb una gran intel·ligència corporal i un altíssim compromís amb la pràctica artística que posen en joc.

Descompte: 10€ per a la compra on-line i presentant el carnet de soci/a o d’Amic/ga de la Dansa.

https://www.lacaldera.info/index.php/ca/projectes/corpografies-7

MERCAT DE LES FLORS

Framing time

Baryshnikovm Productions – Gelabert / Muzijevic / Brown

8, 9 i 10 d’octubre

Framing Time és una obra que s’endinsa en el solo per a piano de Morton Feldman Triadic Memories, fruit de la col·laboració entre quatre artistes: el mateix Feldman, músic avantguardista nord-americà que va morir el 1987; el reconegut ballarí i coreògraf català Cesc Gelabert; el pianista bosnià-americà Pedja Muzijevic, i el dissenyador d’il·luminació i escenografia Burke Brown. A Framing Time, la música mística de Feldman es fusiona amb un intricat joc de llum i color i amb uns moviments precisos i plens de poesia. Aquesta peça va ser concebuda al llarg d’una residència al Baryshnikov Arts Center (BAC) de Nova York, on es va estrenar el novembre de 2018 en una presentació conjunta amb el White Light Festival del Lincoln Center.

Descompte: 15 euros seleccionant el descompte APdC. Caldrà acreditar que sou socis/es o Amics/gues de la Dansa elo dia de la funció.

https://mercatflors.cat/espectacle/framing-time/

GRAN TEATRE DEL LICEU

La nit de Sant Joan, de Robert Gerhard

Companyia Antonio Ruz

8, 9 i 10 d’octubre

Foto: Fundación Juan March

Soirées de Barcelone és la segona creació per a ballet de Robert Gerhard. Escrita entre el 1936 i el 1939, va ser un nou encàrrec del Colonel de Basil per als Ballets Russos de Montecarlo que no va arribar a estrenar-se mai per la dissolució de la companyia. Léonide Massine desitjava un “ballet català” basat en les danses i festes populars catalanes, i per això es va traslladar a Berga, per poder presenciar les festes de la revetlla de Sant Joan. El resultat va ser un ballet que inicialment es diria Els focs de Sant Joan, amb un guió de Ventura Gassol, però que va rebre el nom de Soirées de Barcelone amb la finalitat que l’origen de la peça fos més identificable.

Descompte: 20 euros en 1 entrada en la compra online introduint el codi que heu rebut per correu (per a socis/es i Amics/gues de la Dansa).

https://www.liceubarcelona.cat/es/temporada-2021-2022/danza/la-noche-de-san-juan

LAFACT TERRASSA

Balletto del Sud

9 i 10 d’octubre

Les dues obres del ballet que van donar la fama a Stravinski, L’ocell de foc i La consagració de la primera, seran interpretades per una de les companyies més populars a Itàlia

Aquest cap de setmana, 9 i 10 d’octubre, la 38a Temporada BBVA de Dansa presenta un nou programa d’arrels folklòriques russa,  L’ocell de foc, i la coreografia primitiva de La Consagració de la primavera, una representació del ritual pagà que va aixecar tanta polseguera en la seva estrena el 1913. Dues coreografies d’Igor Stravinski que el van portar a l’èxit i van suposar la seva presentació en societat.

Descompte soci/a i Amics/ga de la Dansa: 15% de descompte en dues entrades en compra online. Cal introduir els codis que se us han facilitat mail. També es poden adquirir a taquilla o a través del correu electrònic comunicacio@lafact.cat, indicant el número de soci/a. Un cop confirmada la disponibilitat d’entrades, es procedirà a la venda a través del telèfon 902 180 677 (amb targeta de crèdit). Les entrades es recolliran el mateix dia de l’espectacle a la taquilla de la Factoria Cultural de Terrassa presentant el carnet de soci/a.

https://www.lafactcultural.cat/programacio/balletto-del-sud/

SAT! SANT ANDREU TEATRE

El Dansat al carrer

16 d’octubre

En el marc del Festival Dansat, es presentaran tres peces breus de dansa contemporània:

All inclusive, Cia. Unaiuna  (15’)

All inclusive parla sobre el turista anomenat guiri, aquell que vesteix sandàlies amb mitjons i que llueix un to de pell vermellós; aquell que pots trobar menjant una paella i prenent una sangria a les sis de la tarda. Però… què passa quan nosaltres sortim fora? Ens convertim en guiris? Tenen els guiris un terme per referir-se a nosaltres?

Wiwbak, Cia. Kiko López (15’)

Wiwbak és joc, és curiositat, és la llibertat que ens confronta amb la nostra realitat, el nostre món, el nostre dia a dia incessant i deshumanitzat. A través de la mirada de Wiwbak descobrirem el món per primera vegada. Aquest ésser fràgil, tendre i vulnerable ens acompanyarà en un viatge interior per cercar la bellesa d’allò humà.

Entertainment, el capítulo II: Fractal, Cia. Manuel Rodríguez (10’)

Entertainment és un projecte conformat per tres capítols, tres representacions gràfiques arquetípiques: fractal, mandala i tòtem. En aquesta ocasió es representarà el capítol II. La peça completa es podrà veure a l’escenari del SAT! els dies 17 i 18 de desembre.

Activitat gratuïta.

https://www.sat-teatre.cat/programa/el-dansat-al-carrer/