Actualitat

Nou acord de descomptes entre l’APdC i el Gran Teatre del Liceu

28/05/2021

Si esteu associats/des o sou Amics/gues de la Dansa, ja podeu gaudir d’un 30% de descompte pels espectacles de dansa i un 35% per l’abonament

L’APdC ha arribat a un acord amb el Gran Teatre del Liceu per oferir descomptes als associats/des i Amics/gues de la Dansa. A través d’un codi que se’ls enviarà per comunicat intern podran adquirir entrades rebaixades en la venda online.

D’una banda, s’habilita un 30% de descompte per una entrada de cadascun dels espectacles de dansa de la temporada 2021/22 (El Trencanous del Ballet del Théâtre du Capitole de Toulouse, Winterreise de Ballet Preljocaj, Giselle d’Akram Khan de l’English National Ballet, De Scheherazade a yo, Carmen de María Pagés i La nit de Sant Joan de Robert Gerhard). Degut a les restriccions sanitàries, les entrades no es posaran a la venda fins a un mes abans de l’estrena.

A partir d’avui també podeu adquirir l’abonament Liceu Dansa amb un 35% des descompte sobre el preu de les entrades regulars. Un abonament que inclou 4 dels espectacles de la temporada i vàlid per totes les zones.

Recordeu que si sous associats/des o amics/gues rebreu les instruccions de compra i els codis dels descomptes pel Gran Teatre del Liceu per mail.

descomptes pel Gran Teatre del Liceu
Imatge de Giselle d’Akram Khan (English National Ballet). Foto de Laurent Liotardo