Actualitat

Descomptes del 20% per la segona edició del Berdache Gender Art Festival

16/06/2021

L’APdC i el Berdache Gender Art Festival han arribat a un acord per oferir descomptes als associats/des i Amics/gues de la Dansa. A través d’un codi que se’ls enviarà per comunicat intern podran adquirir entrades amb un 20% en la venda online de qualsevol espectacle del festival.

Berdache és un festival d’arts visuals i escèniques que presenta com a temàtica central i única el gènere i la identitat. La segona edició tindrà lloc del 19 al 28 de juny a L’Hospitalet de Llobregat.

Berdache Gender Art Festival és una proposta en la qual l’art es converteix en l’eix vertebrador per transitar per les temàtiques relacionades amb la identitat de gènere, objecte de debat que s’ha posicionat en els darrers anys com un fenomen social. Aquesta qüestió es desenvolupa encunyant nous conceptes i donant visibilitat a determinades minories però sobretot enderrocant prejudicis. Amb aquest propòsit, al llarg de cinc jornades es realitzaran mostres d’artistes referents en la investigació i desenvolupament d’obres vinculades al gènere.

Berdache desenvolupa el seu discurs servint-se de l’expressió artística com a matèria primera i el districte cultural de l’Hospitalet de Llobregat, un dels focus creatius més efervescents de el panorama nacional, com a emplaçament. A més, aquest festival té l’objectiu de donar a conèixer a artistes locals, nacionals i internacionals, què amb la seva obra, ens conviden a reflexionar i ens regalen nous punts de vista. Una programació amb un alt poder d’atracció per arribar a tot tipus de públics, un espai on es pugui preguntar, conèixer, descobrir i reflexionar.