Actualitat

Descompte per a veure “Sola” de la cia. Búbulus a la Sala Beckett

20/07/2011

Els socis de l’APdC podran comprar entrades a 9€ per a veure l’espectacle Sola de la cia. Búbulus, del 7 al 9 de setembre a la Sala Beckett.

Per reservar entrades amb promoció heu d’enviar un e-mail a: reserves@salabeckett.cat, acreditant-vos com a socis i us confirmaran l’entrada. E-mail operatiu a partir de l’1 de setembre de 2011.

Sobre Sola..
Per l’aniversari dels 20 anys de la companyia, Carles Salas proposa, per primera vegada en la seva trajectòria artística, un treball de creació de dansa per a una sola ballarina i un pianista. Una dona interpreta a través del moviment diferents estadis de la soledat. Un home al piano reprodueix i construeix melodies. Pausa, silenci, emocionar. Repetició, acceleració, moure. Temps, ritme, agitar… El moviment i la melodia semblen trobar-se des de la simplicitat, el plaer del moviment i la música.

“Un treball rigorós de composició coreogràfica i d’investigació de les emocions que la pròpia coreografia produeix. Un viatge a l’interior d’un mateix, al paisatge que es configura després de molt de temps caminant”.

http://vimeo.com/27048932