Actualitat

Descompte per a socis i amics de la dansa al Festival TNT de Terrassa

20/09/2018

Del 27 al 30 de setembre a Terrassa arriba l’11a edició del Festival TNT, que omplirà multituds d’espais de la ciutat d’arts escèniques i noves dramatúrgies amb més de 30 propostes, de les quals 10 són coproduccions, 12 estrenes absolutes i 1 estrena a l’estat espanyol.

Com a novetats de l’edició d’enguany, destaquen l’expansió del TNT a altres barris de Terrassa, amb un espectacle creat a partir d’un laboratori de dones, i a poblacions de la comarca com Ullastrell i Matadepera, amb espectacles del TNT Kids. També amb l’existència d’un itinerari TEENS dedicat al públic adolescent o amb la inclusió per primer cop d’espectacles de música, amb l’objectiu de garantir l’accés de tota la ciutadania a una oferta cultural de primer nivell.

L’espectacle inaugural correrà a càrrec dels belgues Kiss & Cry, liderats per la coreògrafa Michele Anne de Mey i el cineasta Jaco van Dormael que estrenaran per primer cop a l’Estat Espanyol i en català Cold Blood, una microdansa de mans a l’escenari que es converteix en una pel·lícula en directe a la gran pantalla.
Descompte per a socis i sòcies de l’APdC i amics de la dansa
Els socis i sòcies de l’APdC, així com, per primera vegada, els amics de la dansa, poden gaudir del 25% de descompte en les entrades d’alguns dels espectacles programats. Són:
  • Cold blood. Espectacle inaugural. 28 i 29 de setembre al Teatre Principal Terrassa (CAET).
  • Tierras del Sud. 27 de setembre al Teatre Alegria Terrassa (CAET).
  • El candidato. Del 28 al 30 de setembre a domicilis particulars (punt de trobada, Teatre Alegria).
  • Circo de pulgas. 28 de setembre al Teatre Alegria Terrassa (CAET).
  • Kingdom. 29 de setembre al Teatre Alegria Terrassa (CAET).
Les entrades es poden aconseguir de dues maneres:
  • A taquilla, presentant el carnet de soci o d’amic de la dansa.
  • Online, introduint el codi descompte que hem enviat per comunicat intern.