Actualitat

Descarrega’t el vídeo del Dia Internacional de la Dansa 2012

22/05/2012

Ja pots veure el vídeo i guardar-lo (Download)

L’Associació de Professionals de Dansa de Catalunya (APdC) va celebrar el Dia Internacional de la Dansa (29 d’abril) amb una gran coreografia a la plaça de la Catedral de Barcelona, a la qual van assistir més de 400 ballarins professionals, coreògrafs, amateurs, professors i estudiants de ball de 12 disciplines diferents, i a la que es van afegir més de 300 dels 1500 espectadors espontanis.

L’acció va tenir com a objectiu mostrar la gran diversitat i riquesa de la dansa i simbolitza una necessitat real del sector: treballar junts, compartir, no perdre l’essència individual però unir-nos per objectius comuns. Va acabar amb un missatge clar i positiu: “sobreviuré”, amb la cançó “I will survive” de Gloria Gaynor, i més de 700 persones ballant.

Durant l’acció, la ballarina i actriu Anna Briansó va fer la lectura del Missatge encarregat a Marta Almirall.
Llegir missatge: dansacat.org/actualitat/1/1587/

http://vimeo.com/42571375

Crèdits:
Comissió DID: Irene Segura, Anna Sánchez, Cecilia Colacrai, Sebastián Garcia.
Dinamitzadors: Montserrat Iranzo, Paola Zadra, Eva Tarrias, Basilio González, Noelia Lopez, Laura Granel, Àngels Casas, Anna Sánchez, Cecilia Colacrai, Nadine Gerspacher, Jordi Pelegri, Almudena Escuela, Livio Panieri, Jonatan De Luís, Lena Staniewicz, Giulio Parise, Pol Prats, Sara Planas, Valeria Leira, Carmen Cobos, Cristina Perez, Ángel Patiño, Raúl Ruly SDA Pérez, Isabel Vinardell, María Duran, Tània Martínez, Sandra Oñate, Gina Serramalera i Irene Segura.
Escoles: Varium, tragantDansa, Area, Especiedespacio, Centre Yoga Dham, Bóbila, Institut del Teatre, 2 en dansa, Escola de Dansa Asrai, Claqueteros, Dansalut, Street Dance Area, Bailongu, Escuela Dansandalo, Escola Cristina Colomé…
Producció: Jetti Hoenisch
Junta Directiva APdC: Xavier Martínez, Anna Sánchez, Pilar López, Mercedes Recacha. Jordi Cortés, Cecilia Colacrai, Sebastián García Ferro, Gemma Calvet, Sabine Dahrendorf.
Equip de gestió APdC: Tracy Sirés, Sandra Bogopolsky, Xènia Guirao, Gemma Daban.
Vídeos: Clara Bes, Ignasi Castañé.