Actualitat

David Campos considera positiva la seva reunió amb la Generalitat

12/01/2010

El coreògraf David Campos s’ha mostrat satisfet després de la reunió que va mantenir ahir amb la Conselleria de Presidència de la Generalitat per a buscar solucions al perillós estat de la seva companyia, arrel de la denegació de la subvenció de l’INAEM, segons declaracions al diari El Periódico.

Campos ha comentat que arrel de la retirada de l’ajut, la companyia ha adquirit un deute d’un quart de milió d’euros i que per assegurar el funcionament de l’empresa, aquesta requereix el doble del pressupost que fins ara ha estat rebent.

D’altra banda, la reunió d’ahir, segons ha manifestat el coreògraf, va concloure amb el compromís de la Generalitat a posar a disposició de la companyia els mitjans necessaris per solucionar els seus problemes. Els més urgents -com la recontractació dels seus ballarins o la convocatòria de noves places, i el compliment dels compromisos pendents amb el seu espectacle La Bella dorment– són els que el director podrà començar a resoldre com a conseqüència d’aquesta reunió.

Més informació: Campos diu que caldrien 800.000 euros per mantenir la seva companyia de dansa (El Punt 13/01/10)