Actualitat

Darreres places pel Danseu Festival

10/07/2015

·Els socis i sòcies de l’APdC tenen un 10% de descompte

Del 9 al 21 d’ agost tindrà lloc la tercera edició del Danseu Festival, un punt de trobada i d’intercanvi de dansa i cultures. Una estada de 12 dies a la Masia Mon Seré (Les Piles de Gaia. Conca de Barberà) envoltada d’espais naturals, on 25 participants d’arreu d’ Europa trobaran una plataforma per aprendre, investigar i compartir la dansa utilitzant la casa, les sales i els espais oberts de l’entorn.

El festival consta d’un workshop d’alt nivell amb professors de companyies de reconeguda trajectòria de dansa i moviment contemporani: Alexis Fernández i Caterina Varela (La Macana), Iris Heitzinger, Jos Baker, Olga Álvarez, Giovanni Scarcella i Guy Nader. Duran a terme classes de dansa contemporània, laboratoris de moviment i creacions amb els participants.

A més a més, hi haurà un programa d’activitats paral·leles, espectacles, classes de dansa amateurs, activitats i interaccions obertes al públic,…, amb la intenció de crear interacció, no només entre els ballarins, també amb el públic que observa.

Les inscripcions ja estan obertes, i els socis i sòcies de l’APdC tenen un 10% de descompte.
 
Inscripcions aquí.    Data límit: 7 d’agost

Més informació

http://vimeo.com/114873168