Actualitat

Darreres places pel Danseu Festival 2016

28/06/2016

·Els socis i sòcies de l’APdC tenen un 10% de descompte

Del 7 al 19 d’ agost tindrà lloc la quarta edició del Danseu Festival, un punt de trobada i d’intercanvi de dansa i cultures.

Una estada de 12 dies a la Masia Mon Seré (Les Piles de Gaia. Conca de Barberà) envoltada d’espais naturals, on 25 participants d’arreu d’ Europa trobaran una plataforma per aprendre, investigar i compartir la dansa utilitzant la casa, les sales i els espais oberts de l’entorn.

El festival consta d’un workshop d’alt nivell amb professors de companyies de reconeguda trajectòria de dansa i moviment contemporani que uran a terme classes de dansa contemporània, laboratoris de moviment i creacions amb els participants:

Alexis Fernández and Caterina Varela (La Macana), Sam Coren (Hofesh Shechter Company), Tomislav English (Ultima Vez), Roser López Espinosa and Konstandina Efthimiadou (Rootlessroot, ultima vez, Akram Khan).

A més a més, hi haurà un programa d’activitats paral·leles, espectacles, classes de dansa amateurs, activitats i interaccions obertes al públic, etc, amb la intenció de crear interacció, no només entre els ballarins i ballarines, també amb el públic que observa.

Les inscripcions ja estan obertes, i els socis i sòcies de l’APdC tenen un 10% de descompte.
 
+ info i inscripcions: www.eldanseufestival.com