Actualitat

Dansa Metropolitana obre una nova convocatòria pública de propostes artístiques per a l’edició del 2025

15/04/2024

El Festival Dansa Metropolitana obre un any més una bústia de propostes per participar a la propera edició, que es durà a terme del dia 13 al 30 de març de 2025.

Pots presentar el teu projecte des d’avui i fins al 31 de maig del 2024 a les 23.00 hores.

Un cop rebudes totes les propostes, seran valorades per la comissió artística de Dansa Metropolitana; si la comissió seleccionés el teu projecte, contactarien amb tu; o si necessitessin més informació sobre la teva proposta, també.

La comissió artística del Dansa Metropolitana està formada per Jordi Agelet i Maribel Picapiedra (Ajuntament de Badalona), Francesc Casadesús i Esteve Caramés (Ajuntament de Barcelona), Penélope Cañizares (Ajuntament de Cornellà), Núria Vidal (Ajuntament d’Esplugues), Laura Llamazares i Sandra Arisa (Ajuntament de Granollers), Josep Lluís Marcè (Ajuntament de l’Hospitalet), Maite Besora (Ajuntament del Prat), Salut Tarruell i Mireia Llunell (Ajuntament de Sabadell), Gerald Fannon i Nuria Segovia (Ajuntament de Sant Cugat), David Marín (Ajuntament de Santa Coloma), Gabriel Sicilia (Ajuntament de Terrassa), i Adrià Fornès (LaFact, Terrassa),  Xavier Campón i Samanta Castilla (Ajuntament de Viladecans), Giulia Poltronieri (Coordinació artística Dansa Metropolitana) i Carles Cugat (Àrea de Cultura. Diputació de Barcelona).

IMPORTANT:

  • RECORDA QUE ES PODEN PRESENTAR PROJECTES ESTRENATS A PARTIR DEL 15 DE JUNY DE 2023.
  • TOTS ELS PROJECTES HAN DE TENIR UNA ESTRUCTURA JURÍDICA PER PODER FACTURAR I HAN DE PODER PRESENTAR LES ASSEGURANCES DE RESPONSABILITAT CIVIL I LES CERTIFICADES DE RISCOS LABORALS QUE SE SEGUIGUI.