Actualitat

Darrera setmana de la convocatòria pública de propostes artístiques pel Dansa Metropolitana 2022

13/05/2021

El passat 26 de març la Quinzena Metropolitana de la Dansa va organitzar una jornada de reflexió per tal d’avaluar i construir un nou full de ruta del festival. Com recordareu, des de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya varem voler implicar a les nostres sòcies per tal de recollir les seves opinions i traslladar les demandes del sector a l’administració pertinent.

Des de l’APdC sempre s’ha reclamat diversitat en les propostes programades i un fort arrelament en el teixit creatiu local. Per aquest motiu estem molt contentes de compartir-vos que, atenent a aquestes demandes del sector, s’obre una convocatòria pública i oberta per tothom per presentar propostes artístiques a l’edició 2022. D’aquesta forma totes les propostes seran rebudes seguint un mateix canal.

La comissió artística rebrà totes les propostes per valorar-les i seleccionar la programació del Dansa Metropolitana 2022. La comissió està formada per: Jordi Agelet i Maribel Picapiedra (Ajuntament de Badalona), Francesc Casadesús i Esteve Caramés (Ajuntament de Barcelona), Penélope Cañizares (Ajuntament de Cornellà), Núria Vidal (Ajuntament d’Esplugues), Josep Lluís Marcè (Ajuntament de l’Hospitalet), Maite Besora (Ajuntament del Prat), Gerald Fannon i Maria Farriol (Ajuntament de Sant Cugat), David Marín (Ajuntament de Santa Coloma), Gabriel Sicilia i Adrià Fornès (Ajuntament de Terrassa) i Xavier Campón (Ajuntament de Viladecans).

Jornada de treball Dansa Metropolitana

A continuació podeu veure la jornada de treball celebrada el 26 de març a la Fabra i Coats, on es va debatre entorn les particularitats del festival, les possibilitats de millora, les necessitats dels creadors i creadores emergents o les perspectives per futures edicions de la Quinzena:

Veure el vídeo:

Descarrega l’acta de la jornada.