Actualitat

Dansa Metropolitana omplirà de moviment dotze ciutats entre el 10 i el 27 de març

01/03/2022

Consulteu els descomptes que teniu per estar associats a l’APdC

El festival Dansa Metropolitana 2022 arriba a la seva cinquena edició posant en valor les confluències i la suma de cultures diverses de les nostres ciutats. Així, del 10 al 27 de març el festival omplirà de dansa els teatres, els centres cívics, els carrers, les places i l’espai públic de dotze ciutats metropolitanes: Barcelona, Badalona, l’Hospitalet, Cornellà, el Prat, Viladecans, Esplugues, Santa Coloma, Sabadell, Terrassa, Granollers i Sant Cugat.

Si ets soci o sòcia de l’APdC pots gaudir de nombrosos descomptes per veure molts dels espectacles i tallers programats. Aquí podeu consultar-ne alguns:

*Els codis de descompte els teniu en el comunicat intern. Si no el teniu, demaneu-lo i us el farem arribar.

Descomptes

Mercat de les Flors: l’APdC té 50% de descompte en 1 entrada a taquilla. El festival també ofereix l’opció de compra online amb el 30% de descompte.

Centre Cultural Terrassa: Descompte habitual del 15% en dues entrades per a tots els espectacles de la temporada BBVA de dansa. Funciona amb codi de descompte.

Teatre Sagarra (Santa Coloma): 40% de descompte en la compra online.

SAT! Sant Andreu Teatre: 8€ per a 2 entrades a taquilla pel mateix dia de l’espectacle i també en venda anticipada online. Els espectacles familiars, 8,50€ per a 2 entrades a taquilla.

Teatre Nacional de Catalunya: S’aplica un 50% de descompte en compra a taquilla. També s’aplica pel festival un 15% de descompte en la compra online. Demaneu-nos el codi a comunicacio@dansacat.org. (no vàlid per al dia de l’espectador, dimecres)

Antic Teatre: l’APdC té 10€ a taquilla però també teniu el mateix preu en la compra online per a les funcions del festival.

Teatre Lliure: l’APdC té 50% de descompte a taquilla, i el festival ofereix també la possibilitat de comprar entrades a 10 euros amb codi de descompte online.

La Caldera: amb el carnet de l’APdC teniu sempre entrades a 10€, i aquest cop el festival ofereix un 20% de descompte en la compra online.

Teatre Auditori de Granollers: 50% de descompte per a dues entrades a taquilla en els espectacles de dansa presentant el carnet de l’APdC.

Teatre Joventut: demaneu-nos el codi de descompte per als espectacles de pagament: Akompasados i Vibrance+Median.

Recordeu que com a persones associades a l’APdC podeu fer ús de nombrosos descomptes durant tot l’any. Consulteu el llistat fent clic aquí.

Consulteu la programació del festival fent clic aquí.

També podeu consultar els tallers amb els quals teniu descompte fent clic aquí.