Actualitat

Dansa i moviment, el nou cicle de dansa de la Casa Elizalde

05/05/2014

Dansa i moviment és el cicle que comença el dia 7 de maig i que suposa la continuació del cicle de Dansa contemporània. Inclourà propostes que tinguin el moviment com a mitjà d’expressió en totes les seves vessants, ja siguin peces de dansa, teatre gestual, circ de petit format o espectacles multidisciplinaris.

A La Casa Elizalde, dimecres a les 20.30 h, els aficionats a la dansa  tenen el seu racó des de fa 20 anys. L’objectiu del centre ha estat sempre apropar la dansa a tothom i generar nous amants d’aquest art, amb coreografies tant de creadors consolidats com d’emergents.

El nou cicle Dansa i moviment inclourà aquesta primavera quatre propostes. La primera, que inaugura el cicle aquest dimecres, serà Allegro ma non troppo, un espectacle visual de la companyia Zero en conducta que utilitza la manipulació d’objectes i el teatre físic per parlar de l’amor. Dimecres 21 de maig es podrà veure el treball de la companyia Albert Quesada, reconeguda a nivell internacional. Wagner & Ligeti, estrenada recentment a Bèlgica, explora la música i el seu significat. El 4 de juny seran dues les propostes: Simún i Kokoro, a l’entorn de la pròpia identitat, amb dues aproximacions diferents. Tancarà aquest primer cicle trimestral la proposta d’Iron Skulls, Nur, que barreja dansa experimental, contemporània, hip hop i acrobàcia. Els artistes han guanyat diversos premis com el del Festival HOP o el premi del públic de la Feria Internacional de Teatro y Danza de Huesca. Aquesta peça es representarà dimecres 18 de juny al pati de La Casa Elizalde.