Actualitat

Dansa ARA 2011 al Palau Sant Jordi

12/04/2011

Avui dimarts dia 12 d’abril ha tingut lloc al Palau Sant Jordi de Barcelona la cinquena edició del ja popular Dansa Ara, que ha reunit més de 5.000 nens i nenes de 2n de primària de més de 140 escoles de Barcelona i rodalies, ballant un mateix repertori de 6 coreografies de dansa contemporània.

Des de fa uns anys l’Institut Municipal d’Esports de Barcelona (IMEB), amb la col·laboració de l’Institut del Teatre, l’Institut d’Educació i BSM-Palau Sant Jordi, organitza aquestes ballades destinades als infants de 2n amb l’objectiu de promocionar la dansa entre els més joves. Els nens i nenes poden expressar-se i conèixer millor el seu cos a través d’eines de la dansa contemporània com l’expressió corporal, la lliure expressió de moviments i el treball de parella i de grup. Durant tot el curs l’alumnat de segon aprèn les danses que avui han posat en comú amb la resta d’alumnes d’altres centres.

I a més a més de ballar i mostrar el que han après, els infants han tingut l’oportunitat de veure l’espectacle interpretat pels alumnes de la prestigiosa Factoria Mascaró, liderada pel ballarí i pedagog Joan Serra.

A les 10.45h s’iniciava l’acte amb els parlaments de benviguda i de presentació del Dansa Ara. A continuació, es mostrava l’espectacle de la Factoria Mascaró i després les coreografies de tot l’alumnat, que enguany han estat:

Baby Elephant Walk. Henry Mancini.
El Camí. Joan Colomo.
Kicuchiyo to Mohshimasu. Pink Martini.
Everybody needs somebody. Blues Brothers.
Knockin’ on Heaven’s door (Dylan). Pascal Comelade.
Al vent (Raimon). El Belda i el conjunt Badabadoc.