Actualitat

+ Dansa al Tantarantana a l’abril

05/04/2013

Del 19 al 21 d’abril el Teatre Tantarantana acull la proposta + DANSA amb tres peces dels coreògrafs Jeanette Moreno Silva, Carlos Bonilla, Laura Vilar i Miquel Barcelona. Els socis i sòcies de l’APdC poden comprar entrades al preu especial de 6€.

HÁBEAS CORPUS

Coreografia Jeanette Moreno Silva

Intèrprets Jeanette Moreno Silva, Carlos Bonilla

Fotografia Manel Chico

…Que tinguis el teu cos lliure de tota opressió, de tot lligam, que siguis lliure de volar i que puguis fer-ho des de la veritat que emana el teu ésser, perquè ets únic i irrepetible, perquè ets etern i infinit, com el “Tempo”, doncs la teva ànima professa sempre i de manera intuïtiva la força amb què respires, des del profund, des del teu interior, com un hàlit insospitat i present que et dóna llum de vida…

 

THE ONE

Coreografia Carlos Bonilla

Intèrprets Laura Pedrosa, Ceci Segovia, Neus Expósito, Carlos Bonilla

Fotografia Eugenia Morales Barquiel

Peça guanyadora del Certamen Strenat a Barcelona, a aquesta peça s’afegeix un sol d’Iratxe Ansa gran ballarina internacional que serà ballat per Neus Expósito.

The one és sobre una de les explicacions mes senzilles per ser feliç, malgrat les batalles, malgrat la

solitud, la ira, la por… sempre hi ha alguna cosa mes que ens manté dempeus i amb ganes de somiar i ser millor… l’única cosa que importa ets tu i tot lo bo que tens dins.

Tot comença amb el descobriment que som part d’alguna cosa i que som éssers que interactuem, lluitem, descobrim, en fi que posseïm això que ens fa especials i únics que portem a l’interior.

 

YOU ARE SO BEAUTIFUL

Idea original e interpretació Laura Vilar i Miquel Barcelona

Fotografia Clara Bes

Una col·laboració entre Cia. Dansa Lauravilar i MÀFIA Bcn.

You are so beautiful amaga tot allò que és silenciat. Allò que sentim però que deixem de dir-nos, allò que apareix pervertint la realitat. S’entreté en buscar la bellesa d’aquesta mala herba. És un altaveu a la subtilesa que pateixen les relacions.

 

Horaris sessions: divendres i dissabte 21h – diumenge 19h

Preu: 13€ // Socis i sòcies APdC: 6€

Duració de les peces: 15’ + 30’ + 15’

Més informació: www.tantarantana.com